Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

In het kort

Heb je vragen over dit project? Kijk dan eerst of je vraag op deze pagina beantwoord wordt.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar praatmee@alblasserdam.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Wat gebeurt er met de reacties?

De input van alle activiteiten, online en fysiek, worden samen gevoegd. Zo maken we inzichtelijk wat er speelt in Alblasserdam en waar wellicht knelpunten zitten. Vervolgens maken we met deze input beslissingen over de grote lijnen van onze omgevingsvisie. Hierover organiseren we naar verwachting in september 2023 nog een aantal terugkoppel momenten.

Niet iedereen heeft een computer. Worden er geen mensen uitgesloten?

Naast de online vragenlijst en suggestiekaart organiseren we elke maand ook fysieke activiteiten in een wijk. Hierover communiceren we op verschillende manieren (bijvoorbeeld huis-aan-huis of via de krant). Zo hopen we ook de inwoners uit te nodigen die niet online kunnen reageren. Daarnaast zullen er ook activiteiten worden gepland voor bijvoorbeeld jongeren, ouderen of inwoners die de taal niet machtig zijn.

Hoe veilig is deze site?

We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

De site werkt niet goed, waar kan ik dit melden?

Vervelend dat de site niet werkt. We willen dit snel oplossen. Stuur een e-mail naar praatmee@alblasserdam.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de URL van de pagina waar het over gaat. We proberen het probleem dan zo snel mogelijk op te lossen.

Login om verder te gaan
refresh

Cancel