Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

In het kort

Heeft u vragen over de website of het proces? Kijk dan eerst of uw vraag op deze pagina beantwoord wordt.

Staat het antwoord op de vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar praatmee@alblasserdam.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Wat gebeurt er met reacties?

Met de input op van de enquête en de gesprekken tijdens de accentencarrousel gaan we de accenten waar nodig aanpassen door bijvoorbeeld een extra thema toe te voegen of juist weg te halen, of door een onderwerp in een accent verder te verduidelijken. Hierbij is het wel de bedoeling dat de accenten genoeg van elkaar blijven verschillen.

Vervolgens kunt u na de zomervakantie stemmen op uw voorkeursaccent. De uitkomst van de stemming gaat als advies naar onze gemeenteraad. De raad kiest later dit jaar het definitieve accent, dat gebruikt gaat worden voor onze omgevingsvisie.

Kan ik reageren als ik niet in Alblasserdam woon?

U mag een reactie achterlaten als u in Alblasserdam woont. Professionele partners hebben van ons ook een uitnodiging ontvangen om een reactie te geven. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar bent u wel een professionele partner? Neem dan contact met ons op.

Niet iedereen heeft een computer. Worden er dan geen mensen uitgesloten?

Er zijn meer mensen met dan zonder computer, iPad of smartphone. Zij kunnen allemaal meedoen met het gesprek. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de enquête op papier in te vullen op de Rederij (Cortgene 2, Alblasserdam).
Zodra het weer mogelijk is, organiseren we ook weer fysieke bijeenkomst.

Hoe veilig is de site?

We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

De site werkt niet goed, waar kan ik dit melden?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan. Mocht deze pagina niet werken, dan kunt u mailen naar praatmee@alblasserdam.nl

Login om verder te gaan
refresh

Cancel