Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 12 van de 100.

Status

Veilige brede fietspaden

Door: Geraldine Barendregt
30 maart 2023

De fietspaden langs de van Eesterensingel veiliger maken. Er rijden veel spookfietsers. En van de van Eesterensingel weer een singel maken

Vooral de fietspaden langs de van Eesterensingel tussen de Elthetokerk en Weverstraat/Zeilmakersstraat worden gebruikt als twee richting fietspaden wat heel wat gevaarlijke situaties opleveren. Misschien een idee om aan 1 kant een groot breed fietspad te maken die echt bedoeld is om als twee richting fietspad te gebruiken. En dan misschien gelijk de van Eesterensingel gelijk weer een mooie doorlopende singel van te maken. met minder doorsteken voor auto's. maar met een paar bruggetjes voor wandelaars/ fietsers. Dan zijn de niet goed werkende waterbakken, staan meer leeg/in onderhoudt , ook gelijk mooi opgelost.
Maar ook de fietspaden langs de van Hogendorpweg en de blokweerweg omhoog worden nogal al eens gebruikt door spookfietsers. Voorbeeld mooie fietspaden, zie fietspad langs de Edisonweg zo naar de burgermeesterkijzerweg . En indien dit niet mogelijk is met duidelijke pijlen op de weg de rijrichting aangeven van de fietspaden.


Login om verder te gaan
refresh

Cancel